Sampai Gugur Bintang Di Langit, Islam Tetap Dijunjung Tinggi

Salam Pembuka Kata

Followers

Visitor Counter

Saturday, May 7, 2011

Akan ada Filem lucah Malaysia selepas ini? Transformasi jugak ke woi...

Assalamualaikum,

Terkejut jugak akau bila melihat dalam blog kawan2 mengenai seorang pelakon yang aku pun tak kenal Nurul Ain Nordin yang gambarnya diambil untuk filem Suatu Malam Kubur Berasap. Aku bukanlah radikal sangat kat artis2 nih dalam bab pakaian, tapi aku rasa macam dah melampau sangat untuk disiarkan dalam negara kita, tambah2 lagi beliau seorang Melayu dan Islam.

Tengoklah gambar kat bawah ni...

Dalam blog beliau manis je pakai tudung..tak kira la ko hipokrit ke apa ke..tolongla jangan pakai camni lagi..tau la nak popular.


Diharap menteri penerangan dapat mengambil perhatian perkara ini. Malah agensi2 yang terlibat dalam dunia hiburan di Malaysia juga wajar mengutuk sekeras2nya jenis2 gambar yang boleh dikira erotik ini. Kepada perlakon berkenaan, Takkan tak tau dosa pahala woi...

Psst: Korang kenal ke Artis nih? Apa pendapat korang?

26 comments:

lelaki Y said...

budak ni baru nak up..kena la tayang body..baru org kenal..bodoh matlamat menghalalkan cara..

nur aisya humaira said...

tk kenal pn...
makk aishh,kalah artis barat camni..

hafiz said...

itulah pasal...baik dia terlanjang jer..satu malaysia kenal huhuhu

Anonymous said...

Salam untuk semua,

Jangan mudah percaya
fitnah menyelinap di mana-mana
ganti 'bumi mana tak ditimpa hujan'
'manusia mana tak ditimpa fitnah'
kencangnya zaman ict merubah 5 indera

gambar pegun ke gambar terpegun
atau video warna juga hitam putih
orang ternama atau tidak
orang besar atau kecil
biarlah kita berlaku adil
jangan meluru kita menuduh

biar pakar menentukan
jangan kita sendiri pakai cermin pakar
nanti kita terlibat sebagai Ahli Fitnah

(sudirumusibarat)

relevan said...

Sukar menilai nih hehe!

CoLumbia Livia said...

saya tak kenal.
tapi dia sangat cantik bertudung.

hafiz said...

Lebih manis bertudung..

Kepada sudirumusibarat, Setakat ini, artis ini belum lagi menafikan gambar ini bukan beliau dan fakta yang diberikan berkenaan nama beliau dan tajuk filem lakonan beliau juga sudah cukup untuk beliau menafikan..
kita umat islam harus menentang gaya berpakaian seperti ini

wallahualam

hafiz said...

kepada sesiapa yang inginkan penjelasan beliau, silalah ke site ini http://www.mygosip.com/2011/05/penjelasan-nurul-ain-nordin-mengenai-gambar-seksinya.html
atau terus ke blog beliau

M a W a D D a H said...

tak kenal tapi gulp...seksi...tp bukan dia je yg seksi malahan ade ramai lg artis lain yg memakai pakaian ketat2 yg dianggap bukan seksi...xkan la pakai ketat n kain atas lutut pun xpanggil seksi...huhuhu...

bukan setakat artis, org biasa pun dh ramai dah...tul x..uhukkk...

hafiz said...

itulah masalahnya..
gambar ni dah melampau sangat..

Kalau yang lain seksi..
ni kira Seksa habis la...

LindaRahim said...

betul ker org yg same?

hafiz said...

Linda rahim,

Orang yang sama ler..
actually dia pun ada blog jugak..
boleh pergi ke blog beliau.

alexa yussida said...

tak knl..huhu

✿ gadis biasa ✿ said...

yang penting kesedaran hati kalau kementerian sekat2 pun tak gune gak

p/s : dah same league ngan mira liyana ni.
hebat la weyh.!!^^

hafiz said...

lepas ni dia pasti terkenal..hehehe..

Maybe kementerian dapat membuat satu guideline seperti mana artis2 yang ingin membuat persembahan dan lirik2 lagu serta filem yang ditapis..
tetapi ini artis dalam negara..
perlu ketegasan..

KatekateKite said...

lakkkkk......................

aduhhhhh.....

baru bergeli geli dgn gambo budak pakai baju nampak sebelah tu, ni sape plak nih? huhuh... tak kenal llah!


btw, comel giler die pakai tudung!

iniialahaku said...

xknal plak aku sapa dia ni....

♥e'in♥ said...

mak ai.. pakai sampai cmnie sbb nk popular.. merepek ah!!!!

hafiz said...

saya rasa nama dia dah naik sekarang ni..cuba taip nama dia kar Mr Google..actually dia pun blog jugak & selalu updated....

Mira Zaini™ said...

Xkenal sape dye ni...spatutnye, industri filem patut kurangkn cerita brunsur seks untuk tyangan sbb kids still bole tgk kat mane2..tknologi smua dhjung jari...

hafiz said...

Dia shoot gambar ini untuk cerita seram..tapi seksinya macam cerita tut....

Hafizah. A said...

xpatot..xpatot..rosak bangsa negara agama betol laaa..

cunndaa said...

saperrrr ni...
aiiii xkenal poooonnnnn.....
nak cepat naik.....g2 la gamoknye

ipa faiza~ said...

Artiss sekarang mmg dah seksi sgt~

tgok jek lau ade anugerah2~

semua pakat2 berkemban jek~

'up to date' kononnya~

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

uish...artis ke ni?? teruk2

cthajar_pinkgurl said...

nak popular pnye pasal snggup gadai maruah diri n agama islam....teruk !