Sampai Gugur Bintang Di Langit, Islam Tetap Dijunjung Tinggi

Salam Pembuka Kata

Followers

Visitor Counter

Wednesday, February 23, 2011

Ulangtahun SEMETRIK ke-1122.2.2011, genaplah 11 tahun ulang tahun Sekolah Menengah Teknik Gerik (Semetrik). Sekolah ini lah telah banyak mendidik aku menjadi seperti sekarang. Sekolah ini juga telah menunujukkan jalan yang jelas matlamat kehidupan dan erti berdikari. Terima Kasih aku ucapkan kepada semua guru-guru yang mengajar aku. terutama Cikgu Normaliza yang telah banyak membantu dalam pelajaran. tidak lupa kepada cikgu Junid, Azmi, Ridzuan, dan semua guru-guru yang telah memberi sokongan kepada aku dan pelajar pada waktu itu.

MunGkin semua junior yang ada tidak tahu semasa sesi pendaftaran 22.2.2000 Dengan 222 orang pelajar dahulu, seluruh perabot bilik darjah masih berada didewan terbuka. Pada hari keesokan hari kami lah yang menyusun seluruh bilik darjah. bayangkan lah ada berapa kelas. angkat guna tangga pulak tu. siapalah perlu diharapkan lagi.

Pelajar Kelas 4 PKE 2 (Kelas Paling Power)

Kelas 5 PKE 2

Lawatan ke Empangan Bersia

Para Prefect yang kadang2 tak perfect

Makan-makan

Alhamdulillah Alumni semetrik masih kuat dan mempunyai ahli yang masih berhubung. walaupun tidak secara formal, perjumpaan bekas-bekas pelajar semetrik masih berlangung.

Semoga Alumni Semetrik terus menjadi tempat kita mengukuhkan ukhwah kita sesama insan.

MOHD ALHAFIZ BIN ABDULLAH

No comments: