Sampai Gugur Bintang Di Langit, Islam Tetap Dijunjung Tinggi

Salam Pembuka Kata

Followers

Visitor Counter

Tuesday, April 12, 2011

Batu Kurau-Kurau Stone@Jalan-Jalan Cari Makan TV3



Assalamualaikum,

pernah dulu aku bagi tahu kalau balik kampung selalu lepak kurau stone bersama rakan2, baru-baru ini kurau stone masuk TV3 dalam rancangan jalan-jalan cari makan.
kira femes habisla kurau stone nih..hehehe.

saksikan sedutannya.


Bagi budak2 kampung memang suka lepak dekat kurau stone sebab ada wifi free. so, penuh je la dengan budak2. tapi kalau bawak family nak makan2, minta maaf aku cakap la...setengah jam punya tunggu pun belum tentu sampai,

aku harap Kurau Stone dapat memperbaiki masalah ini, selalu jugak orang merungut pasal lambat. kalau masalah ni dapat diatasi, aku pasti Kurau Stone boleh pergi jauh dan memberi nama baik kepada penduduk Batu Kurau. Kalau dah masuk TV3 tu kira hebatla kan..

Psst: Kalu melepak dengan kawan2 serenok lei....

5 comments:

MRS. K said...

aku pegi sana masa cuti raya cina, perggggh.... 2 jam tunggu makan tak sampai.. memang hampeh

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

terkenal tu... hehe

hafiz said...

Kak Jah-Memang lambat pun..kalau bawak family mau jenuh tunggu

Cik Nani said...

tak penah try lagi.
balik kg nnt kot-kot nak try gak la

hafiz said...

Kena pi try la..