Sampai Gugur Bintang Di Langit, Islam Tetap Dijunjung Tinggi

Salam Pembuka Kata

Followers

Visitor Counter

Thursday, May 19, 2011

Hazama - Rock Kapak Lagi...Cayalah...

Assalamualaikum,

AF9 dah minggu ke 7 rupenye..
setiap minggu aku tengok Hazama jer,
Seperti sebelum ini, sebab aku suka lagu rock yang dia bawak,
memang menjadi la, cuma lagu si Hafiz juara AF 8 ek, lemau jer la coz lagu pun lemau.

Minggu ni aku tengok strategi Astro nak tarik peminat tengok AF dengan memutarkan lagu2 yang boleh dianggap lagend, lagu Yuna je yang baru. maybe Astro nak target penonton semua lingkungan, bukan apa, lagu2 baru mana orang tau beb, tambah2 lagu yang umur 30an & 40an..aku pun tak ambik tau sangat lagu2 baru nih.

Hazama mingguni bawak lagu Segalanya Ku Terima dari kumpulan Ilusi, lagu stok karoake budak2 la nih. walaupun lagu ni takde tarik-tarik sangat, tapi rocknya masih terasa, memang makanan Si Hazama la jawabnya.

Sebelum tu layan dulu version karoake.


Aku nak tengok macam mana Hazama bawak, harap mantap la..

Saper yang tak pernah tengok persembahan Hazama masa konsert sebemul ini, layan lah kat bawahni..

Minggu ke-4

Minggu ke 5

Minggu ke-6 (paling best setakat ni aku rasa)

Aku ni minat lagu & rock kapak yang dia bawak, Penyanyi AF lain korang tengok la sendiri ek, hehehe

Psst: Hidup Rock Kapak.....



3 comments:

zacky ~786~ said...

xminat la af.. dh makin berlambak da penyanyi.. udah2 la tu.. uhuhu

CintaZulaikha said...

tak suka AF...boley tak cakap cenggitu...

aishah caca said...

hazama mmg comel... ahhaha... :P