Sampai Gugur Bintang Di Langit, Islam Tetap Dijunjung Tinggi

Salam Pembuka Kata

Followers

Visitor Counter

Sunday, September 18, 2011

Perak selangkah ke suku akhir

MOHD. Failee Mohd. Ghazali merai kejayaan meledak gol kedua Perak ketika menentang Sabah pada perlawanan Piala Malaysia di Stadium Perak, Ipoh, semalam.

Tanpa lima tonggak yang digantung tujuh perlawanan, Perak membuktikan ia bukan penghalang apabila sudah sebelah kaki untuk suku akhir Piala Malaysia selepas mengalahkan Sabah 2-1 di Stadium Perak, semalam.

Perak hanya memerlukan satu mata dalam dua perlawanan terakhir untuk ke pusingan kalah mati hasil gol Fazrul Hazrul Mohd. Kadri (minit keempat) dan penalti Mohd. Failee Mohd. Ghazali (minit ke-46) pada aksi di Stadium Perak semalam.

Gol tunggal Sabah dijaringkan Shahrul Azhar Ture pada minit ketujuh untuk skuad Badak kekal di tangga kedua dengan tujuh mata.

Kedudukan Peringkat Kumpulan

Aku amat berharap Suku akhir dah separuh akhir dapat dilangsungkan di lembah Klang, senang nak pi stadium, kalau jauh2 memang susah la nak pegi..Apa pun. well done Perak...

Psst: Ini sekali gus menutup Mulut FAM yang bertindak menggantung 5 tunggak Utama Yob, Kami walaupun tanpa tunggak utama, Kami merupakan pasukan pertama melangkah ke Suku Akhir

No comments: