Sampai Gugur Bintang Di Langit, Islam Tetap Dijunjung Tinggi

Salam Pembuka Kata

Followers

Visitor Counter

Monday, June 15, 2009

Parental, Kenduri Dan Rakan2



Jumaat 12 Jun, Parental dah keluar dari bengkel, fuh..lega siap gak si mat ni bikin motor aku, kalau tak sure naik motor cabut tuh lagi…erm, minggu tu jugak dah plan nak ke kenduri kawen Jeli & Unsur kat GH dan kenduri Fauzul di Klang.

Sabtu 13 Jun, Mujur ada jugak member2 nak follow ( Atiq, Samsuri & Nazrul). Maklumlah, minggu sebelumnya memang tak dapat hadir coz balik kampung. Tepat jam 1 ptg kami sampai & makan sambil tunggu pengantin. Memandangkan masa masih banyak selepas kenduri, sempat juga kami bermain bowling di Plaza Flaminggo Ampang. Makan kat Kampung Baru. Lepas tu baru balik rumah. Aku pulak terpaksa balik ke rumah kakak, ada buat BBQ la pulak.


Ahad 14 Jun, Kenduri kawen Fauzul (Roommate masa di UTM dulu) berlangsung di Taman Botanic Klang. Kenduri ni memang aku sorang2 je yang boleh pi, contact member lama si Beid yang duduk satu Taman dengan Family Fauzul . Ader jugak member, aku pun lama tak jumpa si Beid nih, agak aku lepas grade langsung tak jumpa kot. Tension jugak Roomate pun dah kawen nih..Sure soalan2 maut keluar punya, tapi takpe, ayat tepis banyak.


Isnin 15 Jun, Kerja dan kerja.. malas nak story pasal kerja……….

6 comments:

kapten said...

madal saper minah tue? apsal aku xpernah jumpa sebelum nie....

hafiz said...

OWh..minah ni si beid,
member aku dulu kat UTM,
kenal jugak la dengan fauzul..
zaman2 scotz dulu..huahaha
sekarang ok..semua dah besar panjang

akimsensei said...

padan la ng hg madal.. aku tgk mcm pinang dibelah 2, sama padan.. apg laie nk tgu weh..

hafiz said...

Mana boleh,
si beid ni pun tak lama dah kot.
kita kawan kawan saja cukup

wcr1414 said...

madal, stok kat ofis nak letak mana pulak beb? munah ada, rafizah ada, hidayah ada, syafiqah ada :))

hafiz said...

stok kat office simpan wat spare