Sampai Gugur Bintang Di Langit, Islam Tetap Dijunjung Tinggi

Salam Pembuka Kata

Followers

Visitor Counter

Thursday, March 25, 2010

Malang Sikit Harini

Harini aku keje Half Day..kira pagi aku tak masuk opis la...tengah hari baru aku nak masuk..harini aku pinjam kereta kak aku je coz sekejap je pi opis..naik moto malas plak tengah2 panas nih..aku pun pinjam la kereta tuh..sampai Petronas Kat Ampang aku isi minyak..habis isi aku masuk kete start2 tak boleh..berpeluh gak aku..adoi..memang kene aku harini..pastu tolak la ketepi dibantu mat2 bangla kat situ..tq abang2 bangla..call Zack suruh tgok..apa lagi hantar bengkel la..sekali starter dah out..tukar la baru..melayang lah duit nampak nya..kete ni mmg problem skit starter dia..kak aku pun dah selalu kene..tapi sampai part aku terus out..adoi...apa2 pun its ok..janji beres...

bila la aku nak angkat kete plak nih..???

5 comments:

hisyam said...

kuat giler ko..main angkt2 kete lak..tau la slalu g gymuzium..

hafiz said...

besi semua aku dah angkat
angkat besi kete la plak

astalavista said...

ntah..beli la keta..dah kaya pun...

SyazriN AkLiLi said...

angkat r..nt ley aku tumpang..:)

hafiz said...

Sabar..sampai masanya aku beli la..