Sampai Gugur Bintang Di Langit, Islam Tetap Dijunjung Tinggi

Salam Pembuka Kata

Followers

Visitor Counter

Thursday, April 7, 2011

Mampukah Proton menyaingi Perodua?

SHAH ALAM 7 April - Proton berhasrat mengatasi Perodua dan merebut kembali kedudukannya sebagai pembuat kereta yang meraih jualan tertinggi di negara ini, melalui keyakinan pengguna yang semakin kukuh, rangkaian yang bertambah baik, strategi produk dan penetapan harga, kata Pengarah Urusan Kumpulan, Datuk Seri Syed Zainal Abidin Syed Mohamed Tahir.

"Pada keseluruhannya, kami menyasarkan untuk mencapai jualan tujuh hingga lapan peratus lebih tinggi daripada tahun lepas, tetapi kami sedang berusaha untuk mencapai sekurang-kurangnya 10 peratus berbanding sembilan peratus pada 2010.

"Jualan domestik berkembang setiap tahun, itu satu petanda baik. Kami akan mengatasi perkembangan industri. Kami bertambah baik, semua pihak juga bertambah baik,” katanya kepada pemberita selepas mengalu-alukan ketibaan Pasukan GP Lotus Renault dan media bagi lawatan ke kilang pengeluaran utama Proton di sini hari ini. - Bernama

Psst: Syarikat mana sekali pun mendapat tempat pertama, Kualiti, Mutu dan perkhidmatan kepada pengguna adalah yang paling utama.

No comments: