Sampai Gugur Bintang Di Langit, Islam Tetap Dijunjung Tinggi

Salam Pembuka Kata

Followers

Visitor Counter

Tuesday, July 26, 2011

Tiket Malaysia vs Singapura Hampir Sold Out!

Tengah usha2 blog & FB Fan Malaysia, Aku nampak banyak Artikel yang Penjualan tiket makin laju,
Dianggarkan setakat harini dah 65,000 tiket sudah terjual manakala bagi online dah habis.Aku tak pasti kebenarannya, yang pasti aku dah beli pun, cuma tak tengok depan mata jer lagi (kirim kat orang ler). Actually ramai lagi nak beli, tapi kirim mengirim ni susah la, kena comfirm betul2, baru boleh beli.

FB fan Malaysia

Apa pun kepada yang masih belum beli tu cepat2, Kita bagi sokongan kepada pasukan kita, menang kalah tolak tepi dulu, yang penting kita enjoy.....

Kalau nak beli, ni tempat jualan nya,
Dari 9 pagi hingga 7 malam di Pintu Utama, Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) dan Pintu A, Stadium Shah Alam.

Sementara penjualan dan penebusan tiket dibeli secara dalam talian boleh dibuat di Pintu Kuning, Stadium Nasional Bukit Jalil hingga hari perlawanan.

Tiket terbahagi kepada tiga kategori iaitu RM50 untuk tempat duduk utama (grand stand), RM30 (terbuka) dan RM5 untuk kanak-kanak bawah 12 tahun.

Peminat-peminat yang ingin membeli tiket secara dalam talian boleh berbuat demikian melalui laman web www.tickethotline.com.my.(yang online aku tak pasti ader or tak lagi)dalam web dah tulis sold out..paham2 la.

Sold Out (Clik Pic kalau nak Clear)


So, yang belum beli, pagi2 buta esok pi beli la.......

Psst: Ramai jugak turun..bagus....Kita jumpa disana ok...Doakan Pasukan kita berjaya mengatasi Singapore 5-0....

No comments: